Простий рецепт шоколадного торта з кремом і просоченням як “Кіндер Деліс”

Інгредієнти

Бісквіт
Яйце куряче
3 шт.
Цукор
150 г
Олія соняшникова
80 мл
Молоко
200 мл
Ванілін
1 шт.
Розпушувач тіста
1 шт.
Какао-порошок
30 г
Борошно пшеничне
190 г
Пропитка
Молоко
200 мл
Какао-порошок
15 г
Крем
Вершки 33%
550 мл
Цукрова пудра
50 г
Ганаш
Вершки 33%
250 мл
Шоколад молочний
200 г (або чорний шоколад)

Харчова Цінність

У 100 г У страві
Калорійність 308.2 6456.86
Білки 4.58 95.87
Жири 22.32 467.71
Вуглеводи 23.47 491.68

Цей шоколадний тортик нагадує за смаком «Кіндер Деліс» – такий же ніжний, вологий і просочений, з дуже смачним кремовим прошарком і шоколадним ганашем. Головна його перевага – у простоті приготування і дуже смачних інгредієнтах!

Приготування:

Спочатку готуємо бісквіт, так як він повинен встигнути охолонути. Змішуємо яйця, цукор, ванільний цукор, вливаємо олію і молоко. Через сито всипаємо какао, борошно і розпушувач, замішуємо рідкувате тісто – так і повинно бути.

У форму, змащену вершковим маслом, переливаємо тісто. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин. Врахуйте, що бісквіт з форми не буде діставатися – торт розрізається прямо в формі.

Поки печеться бісквіт, приготуємо просочення. В молоко просіюємо какао, ретельно перемішуємо, доводимо до кипіння, кип’ятимо ще пару хвилин і вимикаємо (принцип приготування гарячого шоколаду).

Готовий бісквіт проколюємо виделкою по всій поверхні. Ще гарячим просоченням в 4 заходи поливаємо бісквіт, кожен раз чекаючи, щоб попередня порція повністю увібралася. Завдяки цьому, бісквіт стане дуже м’яким і вологим. Ми залишаємо його остигати на столі.

Тим часом приготуємо простий, але смачний крем. Холодні жирні вершки збиваємо міксером з цукровою пудрою. Перекладаємо на остиглий (!) бісквіт, розрівнюємо. Відправляємо в холодильник.

Готуємо останній шар тортика – ганаш. У гарячі вершки додаємо шоколад (гіркий або молочний, на ваш смак), перемішуємо, даємо трохи охолонути.

Переливаємо остиглий ганаш на вершки, розрівнюємо. Відправляємо в холодильник мінімум на 4 години.

Розрізаємо прямо в формі на шматочки і подаємо. Виходить 16 порцій смачного шоколадного торта, що нагадує “Кіндер Деліс”, – з кремом і просоченням!

Джерело: cpykami.ru