Печиво до чаю, що тане в роті. Швидкий, легкий та дешевий рецепт

Інгредієнти

Яйце куряче
1 шт.
Борошно пшеничне
200 г
Цукрова пудра
100 г
Олія соняшникова
100 мл
Розпушувач тіста
1 ч. л.
Сіль
дрібка

Харчова Цінність

У 100 г У страві
Калорійність 434.45 2020.2
Білки 6.07 28.22
Жири 23.35 108.6
Вуглеводи 53.47 248.62

Сьогодні ми зробимо смачне печиво, яке просто тане у роті. Для нього вам не знадобиться багато дорогих інгредієнтів. Все максимально просто, швидко та недорого. З цієї кількості інгредієнтів виходить невелика кількість смачного печива, яке можна запропонувати до чаю сім’ї.

По суті, печиво – це маленькі шматочки солодкого тіста, але хто добровільно відмовиться від них уранці? Хороший рецепт домашнього печива дозволить вам найчастіше радувати своїх близьких.

Приготування:

Готуємо миску та розбиваємо в неї одне яйце. Кладемо цукрову пудру, потім солимо. Додаємо одну чайну ложку розпушувача і заливаємо все олією.

Перемішуємо всі інгредієнти вінчиком до однорідної суміші.

Додаємо 200 г борошна і поступово починаємо замішувати тісто. Воно виходить густим, але м’яким. Ділимо на рівні невеликі шматочки і надаємо бажану форму.

Викладаємо на лист. Вкрай важливо, щоб печиво не торкалося один одного і було на достатній відстані, тому що далі вони збільшаться в діаметрі і стануть плоскішими.

Виделкою додаємо дизайн, притискуючи кожен виріб.

Поміщаємо в духовку при температурі 190 градусів. Випікаємо близько 20 хвилин.

Печиво виходить дуже красивими та апетитними. Користуйтеся на здоров’я нашим способом приготування ароматного та смачного печива.

Джерело