Швидкі коржі з фаршем замість біляшів та чебуреків

Інгредієнти

Тісто
Борошно пшеничне
500 г
Сіль
0.5 ч. л.
Вода
250 мл (окріп)
Олія соняшникова
2 ст. л.
Начинка
Фарш курячий
800 г
Приправи до м’яса
1 ч. л.
Сіль
0.5 ч. л.
Цибуля зелена (перо)
за смаком
Коріандр (кінза)
за смаком

Харчова Цінність

У 100 г У страві
Калорійність 197.2 3145.4
Білки 11.97 191
Жири 6.86 109.36
Вуглеводи 23.34 372.28

Легкі в приготуванні, не потребують обсмаження в великій кількості жиру. Ці апетитні коржики з м’ясною начинкою стануть справжньою знахідкою. Соковиті і ароматні вони здатні конкурувати з біляшами і чебуреками. До того ж з начинкою можна експериментувати безкінечно.

Приготування:

У відповідну миску просіваємо борошно, додаємо до неї сіль, відразу заливаємо окропом і починаємо замішувати тісто. Важливо пам’ятати, що борошно може взяти трохи більше або трохи менше рідини. Коли тісто практично готове, додаємо до нього олію і продовжуємо вимішувати до тих пір, поки олія повністю не вбереться. Тісто виходить пухким і еластичним. Кладемо тісто в поліетиленовий пакет і даємо йому дозріти при кімнатній температурі протягом 20-30 хвилин.

До фаршу додаємо сіль, перець, спеції і дрібно нарізану зелень, а потім добре перемішуємо. Щоб начинка була соковитішою, можна додати до фаршу 2-3 столових ложки води.

Ділимо тісто на 5 частин. Розкачуємо корж, на центр кола кладемо фарш, а потім збираємо краї в “мішечок” і защипуємо.

Акуратно розгортаємо корж за допомогою качалки. Важливо зробити так, щоб тісто не прорвалося. Змащуємо сковороду розтопленим вершковим маслом і перекладаємо на неї корж. Обсмажуємо з обох боків до рум’яної скоринки.

Начинка за цей час встигає добре прожаритися, при цьому коржі виходять соковитими і м’якими. За бажанням зняті зі сковороди коржі можна додатково змастити вершковим маслом.

Джерело: cpykami.ru