Попався недоспілий кавун? Зробіть з нього оригінальний і смачний десерт

Інгредієнти

1 шар
Кавуновий сік
1 л
Полуничний пудинг
2 шт.
Кукурудзяний крохмаль
5 ст. л.
Шоколадні дропси
за смаком
2 шар
Молоко
500 мл
Цукор
3 ст. л.
Кукурудзяний крохмаль
3 ст. л.
3 шар
Апельсиновий сік
50 мл
Вода
220 мл
Кукурудзяний крохмаль
2 ст. л.
Харчовий барвник
1 ч. л. (зелений)

Харчова Цінність

У 100 г У страві
Калорійність 87.72 1855.3
Білки 1.09 23.13
Жири 0.9 19.09
Вуглеводи 17.32 366.33

Ви купили кавун, а він виявився недостатньо стиглим або просто не дуже солодким? Не поспішайте викидати його, а вже тим більше мучитися, з’їдаючи його, так як викидати шкода. Приготуйте ось такий простий, але оригінальний і смачний кавуновий десерт.

Приготування:

Відокремлюємо м’якоть від кірки і перемелюємо за допомогою блендера. Потім пропускаємо масу через сито, щоб відокремити кісточки і зайву м’якоть.

Потім в сотейнику змішуємо кавуновий сік, суміш для пудингу, крохмаль і при бажанні цукор. Ставимо сотейник на середній вогонь і доводимо суміш до загустіння. Готову масу виливаємо в попередньо змащену олією форму і поки прибираємо в сторону.

Потім аналогічно першому готуємо другий шар десерту, але з молока, крохмалю і цукру. Отриману білу масу потім заливаємо в форму поверх першого кавунового шару.

Нарешті готуємо третій шар, що імітує кавунову кірку, готується він аналогічно першим двом. В якості зеленого барвника в даному випадку можна використовувати порошок з чаю матчу.

Остиглий до кімнатної температури десерт прибираємо в холодильник на 2 години. Після закінчення цього часу за допомогою дерев’яної шпажки перевіряємо, чи всі шари застигли. Після чого виймаємо «кавун» з форми, прикрашаємо ласощі шоколадними краплями або крихтою, імітуючи кісточки в кавуні, і можна подавати до столу!

Джерело: cpykami.ru