Цибуля ще ніколи не була такою смачною. Це рецепт нікого не залишає байдужим

Інгредієнти

Цибуля ріпчаста
8 шт. (величезні)
Рис
400 г
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Петрушка (зелень)
за смаком
Фарш свинячий
200 г
Томатна паста
40 г
Олія соняшникова
25 мл
Суміш спецій
за смаком
Сіль
за смаком
Соус
Томатна паста
40 г
Олія соняшникова
25 мл
Вода
800 мл
Сіль
за смаком
Суміш спецій
за смаком

Харчова Цінність

У 100 г У страві
Калорійність 77.04 1872
Білки 2.44 59.2
Жири 3.88 94.19
Вуглеводи 8.09 196.66

Голубці, фаршировані перці та макарони, здавалося б, хіба можна тут придумати ще щось? Звичайно, можна, – наприклад, фарширована цибуля. Тільки погляньте на цю цікаву страву, та ще й дуже смачну. Спробуйте приготувати її, вона точно вам сподобається.

Приготування:

Очищаємо цибулини від лушпиння, а потім надрізаємо кожну приблизно до половини. Цибулини краще купувати більші. Відправляємо цибулини варитися приблизно на 20 хв, за цей час вони повинні трохи розкритися.

Готові цибулини розбираємо на шари – саме їх ми використовуватимемо для фарширування.

Тепер підготуємо начинку, для неї беремо будь-який фарш, дрібно порубану цибулю та свіжу зелень, сіль, перець та інші спеції за бажанням. Добре все перемішуємо. Промиваємо, а потім трохи, до напівготовності, обварюємо рис, після чого змішуємо його із заправленим фаршем. Начинка готова.

Тепер розподіляємо начинку по цибулині і загортаємо її. Таким чином розкладаємо всю начинку по листочках цибулі.

Складаємо фаршировані заготовки в сковороду з товстим дном або інший посуд, що підходить для тушкування. Для заливки можна підготувати соус, змішавши томатну пасту, олію та воду, також за бажанням можна додати до нього сметану.

Заливаємо соусом фаршировану цибулю так, щоб він практично закрив її, і ставимо страву на середній, а потім повільний вогонь приблизно на 50 хвилин до готовності. Для подачі можна використовувати подрібнену зелень, а також сметану.

Джерело