Що можна заморозити у формочках для льоду?

На це питання відповідь проста: все що заманеться! Або майже все. Пропонуємо вам розглянути кілька цікавих ідей, якими ви неодмінно захочете скористатися. Адже маючи в холодильній камері такі різнокольорові кубики льоду, життя здається ще яскравішим, смачнішим і цікавішим.

Заморожуємо будь-які соки, як з цукром, так і без. З їх допомогою вийде легко і швидко охолодити і прикрасити будь-який напій, приготований в спекотні, літні дні. Навіть у звичайній газованій воді такі різнокольорові кубики не тільки швидко охолодять воду, але і нададуть  їй легкий і приємний аромат.

Заморожуємо кубики з розчинною кавою, які потім можна буде кинути в склянку з молоком. Таким чином легко і швидко отримуємо оригінальний кавовий молочний коктейль.

Заморожуємо різні йогурти, які стануть в нагоді при приготуванні фруктових салатів.

Можна зробити оригінальний і дуже смачний десерт, заморозивши ягоди і фрукти в шоколаді або йогурті.

З ягід і фруктів можна зробити фруктове пюре, а потім його заморозити. Такі кубики хороші як в фруктовому салаті, так і в будь-якому фруктовому десерті, морозиві чи коктейлі.

У контейнері для льоду можна заморозити сік алое і відвари з лікувальних трав, а потім їх використовувати як косметичні засоби для тонізуючого і охолоджуючого протирання обличчя та шиї.

Заморозити можна також залишки томатного пюре і навіть вина для приготування ексклюзивних соусів для рибних і м’ясних страв.

Можна зробити міні-морозиво з використанням різних соків і фруктів.

Заморожуємо залишки зелені для використання як в перших стравах, так і в гарнірах.

І це далеко не весь перелік того, що можна заморозити в контейнерах для льоду. Пропонуємо вам самим по експериментувати і поповнити цей список своїми цікавими ідеями. Адже практично у кожної господині при приготуванні в домашніх умовах обіду або вечері залишаються невикористані продукти, фрукти і овочі, які в силу своїх індивідуальних якостей не можуть довго зберігатися. Тому їх можна заморозити, а потім при необхідності використовувати.

Джерело: sozdavaisam.ru