Смачна страва: тріска + спагеті із кабачків

Інгредієнти

Тріска
300 г (філе)
Паприка
1 ч. л.
Куркума
1 ч. л.
Орегано (материнка звичайна)
1 ч. л.
Перець чилі
0.5 ч. л.
Борошно пшеничне
1 ст. л.
Овочевий бульйон
0.25 скл.
Вершки 33%
0.3 скл.
Часник
3 ст. л. (подрібнений)
Спагеті
Кабачки
1 шт.
Олія соняшникова
1 ст. л.
Часник
1 зуб.
В’ялені помідори
2 шт.
Крохмаль картопляний
0.5 ч. л.

Харчова Цінність

У 100 г У страві
Калорійність 53.9 1032.25
Білки 3.81 72.95
Жири 1.46 28.01
Вуглеводи 6.32 121.01

Пропонуємо вам розбавити своє буденне меню смачною рибною стравою, від якого в захваті будуть всі.

Шматочки філе тріски обсмажуються в ароматних спеціях, потім деякий час готуються в вершковому соусі з часником. Все подається на спагеті з кабачків. Ці овочеві спагеті дійсно чудові та ідеальні, коли ви хочете з’їсти “легшу” локшину. А в поєднанні з ніжною і ароматною тріскою – це блюдо просто неймовірне. Ви просто зобов’язані його спробувати. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Приготування:

В першу чергу вимиваємо і обсушуємо філе тріски. Потім нарізаємо його не невеликі шматочки. Довжина їх повинна бути приблизно 5 см. Солимо і перчимо. Заправляємо спеціями. Після чого обвалюємо в борошні. Тепер бажано залишити на кілька годин маринуватися. Але якщо вам не дозволяє час, то продовжуємо підготовку.

Розігріваємо сковороду з двома столовими ложками олії. Розміщуємо тріску і обсмажуємо її приблизно 5 хвилин. Доводимо до рум’яного кольору з двох сторін.

Підігріваємо бульйон і додаємо в нього вершки і підготовлену тріску. Варимо все 2 хвилини. Після чого відправляємо сюди ж часник, попередньо продавлений через прес і продовжуємо тушкувати страву ще одну хвилину. Після закінчення потрібного часу страву з вогню прибираємо.

Тепер готуємо спагеті з кабачків. Для цього обрізаємо кінці кабачків і очищаємо овочечисткою від шкірки. Потім нарізаємо тонкими широкими стрічками.

Після чого розігріваємо сковороду з олією і додаємо продавлений через прес часник. Трохи обсмажуємо його. Потім додаємо підготовлені кабачки і обсмажуємо їх 3-4 хвилини, періодично помішуючи. При цьому їх потрібно посолити і поперчити.
По закінченню смаження додаємо в’ялені помідори і через ситечко просіюємо картопляний крохмаль. Витримуємо ще деякий час і знімаємо з вогню.

Розкладаємо підготовлені спагеті по тарілочках і поверх кладемо тріску. Поливаємо часниковим соусом і подаємо до столу.

Джерело: ideireceptov.ru